Systemgulv

Praktisk, lekkert og moderne systemgulv til uteområdet

Er du lei av å luke ugress og mose som vokser mellom steinhellene i hagen? Lei av ujevnheter i hellene og sand som legger seg i sprekkene? Systemgulv fra Moderna sparer deg for kjedelig vedlikeholdsarbeid.

Systemgulv er et utendørs gulv av flisheller som er hevet over bakken ved hjelp av føtter med justerbar høyde. Flisene står altså på føtter som sikrer at hellene alltid ligger stabilt og jevnt, i tillegg til at systemgulvet ligger over bakkenivå. Mellomrommet mellom bakken og gulvet er praktisk og gir plass til å legge kabler, rør og avløp ved behov. Her er det enkelt å åpne flisene for å komme til under. Og det beste av alt? Vi kan selvfølgelig komme å legge gulvet for deg.

Andre tjenester

Modena Systemgulv | Flislegging | Ålgård mur og flis

Fordeler med Modena Systemgulv

  • Lite vedlikehold
  • Stabilt og motstandsdyktig
  • Drenering av vann og smuss
  • Skaper rom til kabler, avløp, rør og lignende
  • Tåler kulde og får ikke frostspreng
  • Bedre akustikk

Ujevnt uteområde? Ingen problem

Systemgulv er helt genialt for alle med ujevnt uteområde, da man kan rette opp hver enkelt steinhelle ved hjelp av de justerbare føttene. Smuss og sand vil falle mellom flisene, og man slipper at det vokser ugress og mose i fugene. Gulvet krever dessuten tilnærmet ingen vedlikehold, og det er enkelt å fjerne en flis dersom man trenger å komme til under gulvet.
Enten du skal legge fliser, skifter eller terrasse i tre kommer man ikke utenom en del jobb med grunnarbeid og fundamentering. Det slipper man med systemgulv. I tillegg unngår man utgifter med lim og fug. Det er relativt enkelt å legge gulvet, det gir ypperlig stabilitet, god drenering, god luftsirkulasjon og god varmeisolering.
Underlaget systemgulvet monteres på må stå fast og stabilt. Skal systemgulvet legges på en eldre platting med steinheller må du passe på at disse ikke ligger å vipper. Skal det monteres på en takterrasse med membran bør det sjekkes at det ikke er myk isolasjon under. Ta kontakt med oss i Ålgård Mur & Flis for gratis befaring slik at vi sammen kan finne den beste løsningen for ditt uteområde.

Ålgård Mur & Flis legger Systemgulv fra Modena hos deg. Det sikrer deg et praktisk, stilig og tilnærmet vedlikeholdsfritt utegulv!