Flislegging

Trenger du hjelp til flislegging?

Trenger du en dyktig flislegger til å legge fliser på baderom, gang eller kjøkken? Ålgård Mur & Flis hjelper deg mer enn gjerne! Vi har bred kompetanse når det kommer til flislegging og tar kontroll over hele prosjektet dersom du ønsker det. Vi samarbeider med flere dyktige partnere og leverandører slik at du slipper å leie inn elektriker, rørlegger eller kjøpe inn fliser selv. Skal du ha varmekabler under flisene kan vi bruke en av våre samarbeidspartnere. Prosessen går ofte fortere når vi er prosjektleder og samarbeider med øvrige leverandører du har behov for.

Vi står med andre ord behjelpelige med det meste – både prosjektledelse, innhenting av produkter og fagfolk, selve prosessen med flisleggingen og så rydder vi selvfølgelig opp etter oss så fort oppussingen er ferdig.

Andre tjenester

Various decorative tiles samples. Colorful samples of a stone tile in store. Copy space.

Riktige produkter og godt forarbeid skaper grunnlaget for et resultat som varer i årevis

Ålgård Mur & Flis tilbyr komplett leveranse av fliser og naturstein tilpasset dine ønsker. Vi har et godt forhold til flere leverandører som vi har samarbeidet med i mange år, blant annet Modena, Fagflis og Flisekompaniet. Dette sikrer deg et bredt utvalg av ulike flis og stein av høy kvalitet, i ulike størrelser og design. Ålgård Mur & Flis hjelper deg med flislegging og oppussing av bad, gang eller andre rom i huset. Vi kan også flislegge utendørs dersom du vil ha fliser på trappen eller verandaen. Vi ordner selvsagt med bestilling og levering av fliser.

Vi går alltid for produkter av høy kvalitet. Hos oss bruker vi fugemasse, flislim og mørtel av beste kvalitet tilpasset det rommet det skal flislegges i. Riktige produkter og godt forarbeid er grunnmuren for et resultat som varer i årevis. Våre prosjekt blir alltid utført med nøyaktighet og høy kvalitet – noe som har etablert Ålgård Mur & Flis som en solid aktør innen murerfaget i Stavanger, Sandnes og omegn.

Gratis befaring på flislegging

Ved større og kompliserte prosjekter får kunder tilbud om gratis befaring. De fleste prosjekter kan vi gi deg et pristilbud og svarene du trenger på telefon eller mail. Vi gjør oss opp en faglig vurdering og bistår deg med vår kompetanse på hva som bør gjøres for et best mulig resultat ved både oppussing og nybygg. Så ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har behov for våre tjenester eller noen gode råd! Vi stiller oss tilgjengelige med mange års erfaring og kunnskap innen murerfaget som gir deg et best mulig resultat.

Ålgård mur og flis