Mur

Murmester med bred erfaring og fagkunnskap

Ålgård Mur & Flis hjelper deg med murerarbeid som å mure ringmur, grunnmur, pipe og det du måtte trenge. Vi murer i både Lecablokk, betongblokker og tegl. Vi sørger for at jobben blir gjort skikkelig fra start til slutt slik at du får det resultatet du ønsker. Våre kunder får gratis befaring ved behov hvor vi gjør oss opp en faglig vurdering og bistår deg med vår kompetanse som murmester. Vi har lang fartstid i murerfaget og vet hva som bør gjøres for et best mulig sluttresultat.

Close up of industrial bricklayer installing bricks on construction site. Construction works

Innvendig og utvending murerarbeid

Vi kan mure stort sett det du ønsker, både innvendig og utvendig. Prosjekter innvending går som regel ut på muring av piper, ildsted og vegger. Utvendig går de fleste prosjekter ut på å mure grunnmur, ringmur, piper og fasade.

Tegl er i vinden igjen, mens Leca fortsatt regnes som murmesterens legoklosser – så hvordan skal man vite hvilket produkt man bør bruke? Utfordringen er å vite hvilke produkter som passer ditt behov, og hvordan disse best kan kombineres med andre materialer som glass eller tre. Denne fagkunnskapen sitter vi på, og vi i Ålgård Mur & Flis er stolte av å bevare kunnskapen om et gammeldags og tradisjonelt håndverk, samtidig som vi holder oss oppdatert på nye materialer, design og løsninger.

Vi stiller oss tilgjengelige med mange års erfaring og kunnskap innen murerfaget som vi gjerne deler med deg. Trenger du en dyktig murmester? La oss mure for deg!