Puss

Trenger du en dyktig murmester?
La oss hjelpe deg!

Vi har bred erfaring og kunnskap når det kommer til puss – både innvendig og utvendig. Ålgård Mur & Flis hjelper deg med murerarbeid som murpuss, støping av grunnmur og fasadearbeid der du trenger det. Vi har erfaring og fagkunnskap som gjør at vi får et resultat både du og vi kan være stolt av.

Innvending kan vi pusse både piper, ildsted, vegger, baderom, tak eller det du måtte ønske. Utvendig går de fleste prosjekter ut på puss av nye og gamle hus, vedlikehold av grunnmur og rehabilitering av gammel puss. Vi i Ålgård Mur & Flis er stolte av å bevare kunnskapen om et gammeldags og tradisjonelt håndverk, samtidig som vi holder oss oppdatert på nye materialer og løsninger.

Andre tjenester

A gloved hand adds plaster to a trowel using a trowel, close-up.

Fasadepuss og vedlikehold

Mangelfullt vedlikehold av fasade på hus gir ikke bare et dårlig inntrykk, men kan også være skadelig for bygningen ved at det dannes sprekker og at fasaden smuldrer opp. Med riktig gjennomført fasaderehabilitering kan du unngå byggskader, noe som vil bli mer kostnadseffektivt for deg i lengden. Puss trenger sjeldnere vedlikehold sammenlignet med standard kledning med planker. En fasade av puss sparer deg for tid til vedlikehold, men når det først er behov bidrar Ålgård Mur og Flis med ekspertise og en nøye gjennomført jobb.

En god fasade gir ikke bygget bare et fint utseende, men det tåler også vær og vind i mange generasjoner. Ved å la fagfolk legge fasade på bygget vil du unngå blant annet fuktskader fra vær og vind.

Vedlikehold av puss og nybygg

Kontakt oss i Ålgård Mur & Flis om du trenger puss av fasade, grunnmur eller annet til ditt nybygg. Vi har også lang erfaring med vedlikehold og rehabilitering av eksisterende bygg. Ring oss eller benytt vårt kontaktskjema for å få råd og pristilbud fra oss som murmester. Vi vet hva som bør gjøres for et best mulig resultat, så ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har behov for våre tjenester eller noen gode råd! Vi stiller oss tilgjengelige med mange års erfaring og kunnskap innen murerfaget som vi gjerne deler med deg.

Flislegging | Ålgård mur og flis