Om Oss

Murmester på Ålgård

Ålgård Mur og Flis er din lokale murmester på Ålgård, og i andre nærliggende områder. Bedriften ble startet i 2011, og har i dag fem ansatte. Samlet bransjeerfaring er vesentlig lengre og går tilbake helt til 1983, noe som sikrer våre kunder et arbeid med ekstraordinær kompetanse og kvalitet i bunn. Trenger du en murmester på Ålgård? Fortell oss om ditt prosjekt.

Arbeider på bad

Prosjekter

Som murmester tar vi en rekke ulike oppdrag for våre kunder. Det er en god variasjon av oppussing og nye bygg eller utbygginger. Vi jobber mye med bad og flisarbeid. Det er også mange oppdrag for å rive, bygge eller montere piper, ildsted og peis. I eldre hus kan gulvet bli skjevt, og vi får telefoner fra kunder som ønsker at vi retter opp gulvet. Som murer tar vi selvfølgelig tradisjonelt puss og murerarbeid også. Ålgård Mur og Flis hjelper deg fra grunnmuren til toppen av pipa.

Trykk deg inn på tjenesten du vil lese mer om.

Vi tar hele jobben

Skal du pusse opp? Vi hjelper deg med hele prosessen. Vi har med oss alt utstyr som er nødvendig. Dersom du skal legge fliser har våre leverandører et stort utvalg i ulike fasonger og farger. Alle i ypperste kvalitet. Dersom du skal pusse opp et bad kan vi påta oss hele prosjektet og bruker våre dyktige samarbeidspartnere av elektrikere, rørleggere og det det måtte være behov for. Du er i trygge hender og kan stole på at prosjektet følger tidsplanen og at alt blir gjort skikkelig. Etter at jobben er ferdig rydder vi opp etter oss slik at du kan nyte det nye i hjemmet ditt.

Murmester på Ålgård

Hvorfor velge oss som din murmester?

Ålgård Mur og Flis ønsker å være ledende i distriktet på to faktorer som er essensielle for kunder – kvalitet og pris.

Ålgård Mur & Flis er etablert som en solid aktør innenfor murerfaget. Vi ønsker å bli din foretrukne murmesterne på Ålgård. Vårt fokus har kontinuerlig vært på å levere arbeid av høy kvalitet, samt å være effektive i utførelsen av dette. Kvaliteten vi legger ned i hvert prosjekt, bærer frukter gjennom stadig tilbakevendende kunder.

Leverandører

Vi har avtaler med noen av distriktets mest anerkjente og største leverandører. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til:

Ildsted og peis i leilighet

Konkurransedyktig pris

Pris er viktig for de fleste kunder. Derfor er vi selvsagt en aktør som streber etter å alltid være konkurransedyktig på pris. Vi kommer på gratis befaring, og gir deg raskt et prisoverslag på hvilke kostnader som vil påløpe for det gitte oppdrag. Etter mange år i bransjen vet vi hva et prosjekt krever av tid og materialer og kan også gi den en pris over telefon.

Sertifisert murmester

Ålgård Mur og Flis er godkjent for ansvarsrett og en sentralt godkjent bedrift. Dette er en kvalitetsordning som skal gi deg som kunde trygghet på at aktøren du samhandler med er seriøs og faglig kompetent. Ettersom vi er godkjent for ansvarsrett, forplikter vi oss å utføre alt arbeid som er i samsvar med gitte retningslinjer, herunder plan- og bygningsloven.

Som murmester så tar vi på oss ulike oppdrag!