Bad

På tide med nytt bad?

Ålgård Mur og Flis tar hele prosjektet. Du slipper å hente inn rørlegger, elektriker og reise ut å kjøpe fliser og armatur. Vi har dyktige samarbeidspartnere og leverandører som legger varmekabler, rør og annet som er deres fagfelt. Vi pusser opp bad for kunder på Ålgård og områdene rundt. Ved nybygg kan vi selvfølgelig være med på prosessen fra start av. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige typer fliser, alt for enhver smak. Lurer du på hvilke fliser du skal velge eller hvor dusjen bør plasseres? Ta gjerne kontakt med oss og vi hjelper deg med alt det skulle være i forhold til oppussingen av ditt bad.

Vi er eksperter på bad!

Hvorfor bør du velge oss?

Oppussing av bad kan være en krevende prosess med mange faktorer som spiller inn for at resultatet skal bli vellykket. Ofte inngår det kompetanse og arbeid fra flere ulike fagområder ved slike prosjekter. Vårt arbeid inngår i den estetiske delen rundt oppussingen av badet.

Vi tilbyr

  • Bred kompetanse
  • Komplett flisleveranse
  • Mange ulike flistyper
  • Rådgivning, kvalitet og kunnskap.
  • Full prosjektledelse på hele rom

Uavhengig om du ønsker deg et moderne bad, eller er typen som setter pris på en mer tradisjonell stil, har vi kompetansen til å bistå deg. I løpet av et kalenderår tar vi en rekke oppdrag for kunder som ønsker seg et nytt bad. Ålgård Mur og Flis er selvsagt en sentral godkjent murmester. Vi er dermed godkjent for membranlegging, og sørger for at ditt bad følger norsk byggestandard.

Komplett flisleveranse

Alle leveranser av fliser, naturstein eller det du vil ha på badet ditt tar vi hånd om med komplett leveranse. Vi har lange og gode forhold til våre leverandører og gir deg et bredt utvalg flis og stein. Du får mange muligheter av flistyper og utseender. I tillegg har vi flere leverandører som gir oss og dermed deg tilgang til hele utvalget sitt! Vi ordner med levering og legging av flisene. Vi kan kontakte en av våre samarbeidspartnere som ordner med varmekabler til ditt nye gulv om ønskelig.

Rådgivning, kvalitet og kunnskap

Vi stiller oss tilgjengelige med mange års erfaring og kunnskap hvis du trenger råd til oppussing eller bygging av ditt ideelle bad. Våre kunder får alltid gratis befaring. Der gjør vi oss opp en faglig vurdering, og bistår deg med vår kompetanse om hva som kan gjøres for best mulig resultat ved oppussing eller nybygg.

Vi renoverer ditt bad!